Vacaturebank Gemeente Huizen: Medewerker Buitendienst/Begraafplaatsen

  Gemeente Huizen: Medewerker Buitendienst/Begraafplaatsen

  0

  Bij de gemeente Huizen zijn wij voor de afdeling Openbare Werken op zoek naar een:

  Medewerker Buitendienst/Begraafplaatsen

  voor 36 uur per week

   

  Wat ga je doen

  Jouw belangrijkste taak is dat de twee begraafplaatsen er netjes en verzorgd uitzien.  Daarvoor onderhoud je de grafmonumenten en herstel je eventuele verzakkingen. Het bijzetten van urnen en het ondersteunen bij het ‘schudden’ of ruimen van graven hoort ook bij je functie. De machines en gereedschappen die worden gebruikt, onderhoud je zelf. Je bent direct betrokken bij begrafenissen door het delven en dichten van graven en de administratieve handelingen die voor een begrafenis noodzakelijk zijn. Vanwege die betrokkenheid, hoeven wij jou niets te vertellen over zorgvuldigheid en respect. Dat zit in je genen.

  Naast je werk op de begraafplaatsen, ben je ook inzetbaar voor servicegerichte werkzaamheden in de wijken. Bijvoorbeeld onderhoud van groen, bestrating of andere taken die belangrijk zijn voor het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte.

  In alles wat je doet heb je eer van je werk, want het is direct zichtbaar voor onze inwoners. Die informeer je over de werkzaamheden, je behandelt klachten en meldingen en soms neem je ook complimenten in ontvangst.

  Tot slot kan je ’s avonds of in het weekend nodig zijn voor begrafenissen of worden ingezet op andere werkterreinen van de afdeling zoals de gladheidbestrijding en ondersteuning bij calamiteiten en evenementen.

  Wat breng je daarvoor mee

  Je hebt een aantoonbaar werk- en denkniveau op minimaal VMBO niveau op het terrein van groenvoorzieningen. Een afgeronde opleiding tot vakbekwaam hovenier is een pré. Je hebt affiniteit met werken op een begraafplaats. Van nature ben je een rustige persoonlijkheid, die stevig in je schoenen staat. Je bent flexibel, zowel wat betreft werktijden als werkzaamheden.

  Je hebt minimaal een geldig rijbewijs B (E). Kennis en ervaring met het werken met een graafmachine is een pré. Je kunt goed overweg met gereedschappen zoals een bosmaaier en een kettingzaag. Je gespreksvaardigheden zijn prima, net zoals je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Kleine administratieve handelingen kun je zelfstandig uitvoeren. Je bent representatief en bent je bewust van de omgeving waarin je werkt. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent graag onderdeel van een team. Samenwerking is voor jou vanzelfsprekend. Jouw bijdrage aan het team is dan ook waardevol.

  Voor meer informatie, klik hier.

  Reageer op dit artikel

  avatar