Gemeente Huizen zoekt Hovenier begraafplaatsen buitendienst

  Huizen is met ruim 40.000 inwoners een middelgrote gemeente waarvan het dorpse karakter behouden is gebleven. Huizen ligt aan het Gooimeer en is omgeven door veel bos en heidegebieden.

  Ook in de wijken van Huizen is veel groen te vinden. Het team doet het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte. In combinatie met verschillende aannemers werken wij samen aan een groene, schone en veilige buitenruimte. Huizen beheert twee openbare begraafplaatsen, ieder met een geheel eigen karakter.

  Bij de afdeling Openbare Werken, team Service en omgevingsbeheer, is per direct de volgende functie vacant:                                                                            

  Hovenier begraafplaatsen buitendienst

  voor 36 uur per week

  Wat ga je doen?

  Jouw belangrijkste taak is dat de twee begraafplaatsen er netjes en verzorgd uitzien.  Daarvoor onderhoud je het groen, de grafmonumenten en herstel je eventuele verzakkingen. Het bijzetten van urnen en het toezicht houden bij het ruimen van graven hoort ook bij je functie. Je bent direct betrokken bij begrafenissen door het delven en dichten van graven en je verricht de noodzakelijk administratieve handelingen die voor een begrafenis noodzakelijk zijn. Vanwege die betrokkenheid, hoeven wij jou niets te vertellen over zorgvuldigheid en respect. Dat zit in je genen.

  In alles wat je doet heb je eer van je werk, want het is direct zichtbaar voor onze inwoners. Die informeer je over de werkzaamheden, je behandelt klachten en meldingen en ook complimenten neem je in ontvangst.

  Het kan voorkomen dat je ’s avonds of in het weekend nodig bent voor begrafenissen of wordt ingezet op andere werkterreinen van de afdeling zoals de gladheidbestrijding en ondersteuning bij calamiteiten en evenementen.

  Wat breng je daarvoor mee?

  Je hebt een aantoonbaar werk- en denkniveau op minimaal VMBO niveau, bij voorkeur op het terrein van groenvoorzieningen. Een afgeronde opleiding tot vakbekwaam hovenier is een pré. Je hebt affiniteit met werken op een begraafplaats. Van nature ben je een rustige persoonlijkheid en sta je stevig in je schoenen. Je bent flexibel, zowel wat betreft werktijden als werkzaamheden.

  Je hebt minimaal een geldig rijbewijs B of liever nog BE. Kennis en ervaring met het werken met een graafmachine is een pré. Je kunt goed overweg met gereedschappen zoals een bosmaaier en een kettingzaag. Je gespreksvaardigheden zijn prima, net zoals je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Kleine administratieve handelingen kun je zelfstandig uitvoeren. Je bent representatief en bent je bewust van de omgeving waarin je werkt. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent graag onderdeel van een team. Samenwerking is voor jou vanzelfsprekend. Jouw bijdrage aan het team is dan ook waardevol.

  Wat bieden wij jou?

  Een leuke, afwisselende en veelzijdige functie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal €  2667 bruto per maand (schaal 4) op basis van 36 uur per week. Voor goede en zeer ervaren kandidaten bestaat de mogelijkheid om op termijn in schaal 5 (maximaal € 2806 bruto per maand bij 36 uur per week) te komen.

  Je ontvang verder een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris. Je hebt zelf de vrijheid hoe je dit laat uitbetalen. Je kunt dit bedrag ook inzetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van extra verlofdagen en fiscale voordelen zoals uitruil forensenvergoeding en sportabonnement.

  We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om dit te verlengen voor onbepaalde tijd.

  Ben je nieuwsgiering geworden?

  Bel voor meer informatie op maandag tot en met donderdag met Frank Vogel, coördinator Begraafplaatsen groen en service. Zijn telefoonnummer is (035) 5281591.

  Wil je reageren?

  Heb je belangstelling en wil je reageren? Dat kan tot 10 maart 2022 en met uitsluitend via de sollicitatiebutton.

  De gesprekken vinden plaats op 21 en 24 maart 2022.

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  20bet
  2 maanden geleden

  Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.