Gemeente Huizen zoekt hovenier buitendienst

  Huizen is met ruim 40.000 inwoners een middelgrote gemeente, waarvan het dorpse karakter behouden is gebleven. Huizen ligt aan het Gooimeer en is omgeven door veel bos en heidegebieden.

  Ook in de wijken van Huizen is veel groen te vinden. Onze servicedienst doet het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte. Dat varieert van reinigingswerkzaamheden tot groenonderhoud en kleine civieltechnische werkzaamheden. In combinatie met verschillende aannemers werken wij samen aan een groene, schone en veilige buitenruimte.

  Bij de afdeling Openbare werken, team Service en omgevingsbeheer, zoeken wij per direct een:

  Hovenier buitendienst

  voor 36 uur per week

  Wat ga je doen?

  In deze functie is geen dag hetzelfde. Je onderhoudt het openbaar groen en je zorgt dat dit er mooi bij staat. Dit doen jij en je collega’s samen met aannemers. Wij lopen daarbij voorop in het afhandelen van meldingen. Je werkt op wisselende locaties in Huizen en regelmatig ook op de begraafplaats.  In alles wat je doet heb je eer van je werk, want het is direct zichtbaar voor onze inwoners. Die informeer je over de werkzaamheden, je behandelt klachten en meldingen en ook complimenten neem je in ontvangst. Tot slot kan je ’s avonds of in het weekend worden ingezet voor de gladheidbestrijding en voor ondersteuning bij calamiteiten en evenementen.

  Wat breng je mee?

  Je hebt aantoonbaar een werk- en denkniveau op minimaal VMBO niveau op het terrein van groenvoorzieningen. Een afgeronde opleiding tot vakbekwaam hovenier is een pré. Je hebt minimaal een geldig rijbewijs B of liever nog BE. Je kunt goed overweg met gereedschappen, zoals een bosmaaier, kettingzaag en bladblazer. Eventuele aanvullende cursussen volgen doe je graag.

  Je gespreksvaardigheden zijn prima en je bent je bewust van de omgeving waarin je werkt. Je vindt het leuk om afwisselend werk te doen en je bent flexibel inzetbaar, zowel wat betreft werktijden als werkzaamheden. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook graag onderdeel van een team. Jouw bijdrage aan het team is dan ook waardevol.

  Wat bieden wij jou?

  Een leuke, afwisselende en veelzijdige functie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 2627 bruto per maand (schaal 4) op basis van 36 uur per week. Voor goede en zeer ervaren kandidaten bestaat de mogelijkheid om in schaal 5 (maximaal € 2765 bruto per maand bij 36 uur) per  te komen.

  Je ontvang verder een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris. Je hebt zelf de vrijheid hoe je dit laat uitbetalen. Je kunt dit bedrag ook inzetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van extra verlofdagen en fiscale voordelen zoals uitruil forensenvergoeding en een sportabonnement.

  We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om dit te verlengen voor onbepaalde tijd.

  Wil je meer informatie?

  Bel voor meer informatie op maandag tot en met donderdag met Frank Vogel, coördinator Begraafplaatsen groen en service. Zijn telefoonnummer is (035) 5281591.

  Wil je reageren?

  Maak als Hovenier buitendienst samen met ons het verschil. Neem het heft in eigen handen en solliciteer op deze vacature. Reageren kan tot 20 september 2021.

  De gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 29 september en maandagochtend 4 oktober 2021.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties