Gemeente Westerkwartier zoekt een Beheerder groen (36 uur)

  Gemeente Westerkwartier is een jonge gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus. We hebben ons eigen verhaal en onze eigen kernwaarden. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners, dat is waar Westerkwartier voor staat. We gaan samen voor de waarden die ons het meest na aan het hart liggen: dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap. De gemeente heeft 63.000 inwoners en telt, inclusief ons sociaal werkbedrijf Novatec, ongeveer 1000 werknemers. De dienstverlening wordt verleend vanuit 5 werklocaties.

  Het team

  Je werkt voor het team Groen, onderdeel van het Fysieke Domein. Samen met de teams Water en Wegen is het team verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Team Groen voert alle taken uit die  spelen rondom het thema openbaar groen. Dit is inclusief speelplaatsen, sportvelden, begraafplaatsen en kapvergunningen. Het team bestaat uit één beleidsmedewerker, vier beheerders (waaronder jij) en een medewerker projecten.

  De functie

  Je functie is; de gemeente elke dag mooier maken, zodat het voor inwoners en bezoekers een fijne plek is. Je geeft uitvoering aan het vastgestelde beleid, je maakt hiervoor beheer- en onderhoudsplannen. Je zorgt ervoor dat de beheergegevens (GBI) op orde zijn. Je bent mede   verantwoordelijk voor de beheerbudgetten en levert hierbij ook een bijdrage aan het opstellen van de begroting. Naast deze algemene taken stem je met je collega’s af welke specifieke onderdelen binnen het groenbeheer je oppakt. Je kunt hierbij denken aan speelterreinen, sportvelden, ecologisch beheer, gazons, kapvergunningen, nieuwe werken e.d. Je beantwoordt interne en externe vragen over groen en groenbeheer. Je standplaats is in eerste instantie Zuidhorn, maar het is mogelijk dat je op termijn elders wordt ingezet.

  Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding in Groen of soortgelijk
  • Je kunt  functioneren op HBO niveau
  • Je hebt ervaring met het werken met een beheerssysteem (bij voorkeur GBI)
  • Je hebt kennis van he beheer van openbaar groen,
  • Je kunt goed communiceren met inwoners en collega’s;
  • Je bent collegiaal, flexibel en kunt goed samenwerken;

  Daarnaast gelden voor alle medewerkers de kerncompetenties: humor, lef en vertrouwen.

  Ons aanbod

  We bieden jou een aantrekkelijke en dynamische functie in een politiek-bestuurlijke omgeving met grote ontwikkelingen en opgaven. Het bouwen aan de nog relatief nieuwe organisatie en het team zien we als een uitdagend traject. Je wordt ingeschaald in aanloopschaal 8 of functieschaal 9 (maximaal € 4.048,-).

  Meer informatie

  Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met teamleider/coach Doreen Edeler, 0594-508840. Voor meer informatie over de procedure kun je bellen met medewerker HRM Hester Noorman, 06-28758306

  De procedure

  Ben jij de collega die met ons wil bouwen aan de gemeente Westerkwartier? Mail dan uiterlijk 20 maart 2022 jouw motivatie en cv naar sollicitatie@westerkwartier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2022011, of reageer via deze link.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Зарегистрироваться в binance

  Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/ru-UA/register-person?ref=V2H9AFPY