Recreatie Noord-Holland zoekt Senior Beheerder

  Recreatie Noord-Holland zoekt een collega met een stevige persoonlijkheid voor de functie van

  SENIOR BEHEERDER m/v


  Standplaats: Velsen-Zuid
  36 uur p.w.

  Wie zijn wij?


  Recreatie Noord-Holland ontwikkelt, beheert en exploiteert de groene ruimte en routestructuren. Wij zoeken daarbij naar een goede balans tussen natuur en recreatie die de totale kwaliteit van de omgeving ten goede komt. Onze grootste opdrachtgevers zijn de recreatieschappen Alkmaarder- en Uitgeestermeer, Spaarnwoude, Groengebied Amstelland, Twiske-Waterland en Geestmerambacht. Daarnaast werken wij voor de provincie, gemeenten en verschillende terreinbeherende organisaties.

  Waar ga je werken?


  Je gaat werken voor Recreatieschap Spaarnwoude en je standplaats is Velsen-Zuid. Jij bent de rechterhand van de manager Uitvoering, tevens jouw leidinggevende. Het team waar jij operationeel sturing aan geeft bestaat uit zeven medewerkers. Daarnaast stuur je een wisselend aantal boswachters aan. Samen zorgen jullie voor het dagelijkse beheer en onderhoud van alle terreinen en voorzieningen. Het team faciliteert andere afdelingen, onder andere door ze te voorzien van gebiedskennis en onderhoudt een uitgebreid netwerk van relaties.

  Wie zoeken wij?


  Wij zoeken een enthousiaste collega die zich een directievoerder/opzichter in hart en nieren voelt. Je bent resultaatgericht, weet van aanpakken en doorpakken en je hebt ervaring in operationeel leidinggeven. Je hebt technisch inzicht (met affiniteit voor waterwerken, zoals beschoeiingen, baggeren, oeverbescherming en gemalen) en beschikt over uitstekende planmatige, financiële en communicatieve kwaliteiten.

  Voel jij je aangesproken en word jij gelukkig van werken in het groen? Lees dan verder.

  Wat ga je doen?


  Als senior beheerder regel je zelfstandig het ‘reilen en zeilen’ op de werklocatie. Jij geeft operationeel leiding aan de beheer- en onderhoudsmedewerkers én boswachters en stuurt op het gewenste resultaat.
  Het dagelijks en periodiek beheer en (groot) onderhoud van het gebied en de voorzieningen behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Van de planning, werkvoorbereiding en uitvoering tot en met de nazorg.

  Ook ben je verantwoordelijk voor de inkoop/aanbesteding van werken, diensten en leveranties, alsmede voor de aansturing en het toezicht op de uitvoering ervan. Je zorgt voor een adequate inzet van boswachters die in contact staan met bezoekers en stakeholders en ziet toe op het gebruik van het gebied en de voorzieningen.

  Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s inzake operationele en uitvoerende taken. Naast de medewerkers van de eigen eenheid, zijn dit collega’s van andere teams/afdelingen zoals projectleiders, communicatie adviseur, vastgoedmedewerkers, controller, arbocoördinator, I&A specialist etc.

  Je draagt zorg voor een goede informatie-uitwisseling, zowel binnen jouw eigen eenheid als met stakeholders in het werkgebied. Als omgevingsmanager ken je ieders wensen en belangen en zorg je voor betrokkenheid en duidelijkheid.
  Je werkt transparant en levert relevante, actuele en betrouwbare informatie aan alle onderdelen van de organisatie; bijvoorbeeld voor planning & control, evaluatie, rapportage en verantwoording.

  Alle werkzaamheden, taken en bevoegdheden verricht je onder verantwoordelijkheid en sturing van de manager Uitvoering. Het spreekt dus voor zich dat veelvuldig afstemmen en overleg tussen beiden nodig is. Met onderling vertrouwen als basis.

  Wat neem je mee?

  • een hbo- werk- en denkniveau;
  • een opleiding in het groen of civiele techniek;
  • minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • natuurlijk gezag;
  • de taal van de uitvoering en van de werkvloer;
  • ervaring met operationeel leidinggeven;
  • een flexibele houding en inzet;
  • rijbewijs B.

  Wat bieden wij?

  • een uitdagende baan in een afwisselende groene omgeving;
  • een bruto jaarsalaris van maximaal € 57.378,- (inclusief IKB), bij fulltime dienstverband (schaal 9), hoogte afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring (CAO provincies);
  • een individueel keuze budget (IKB) van 22,37% bruto, vrij te besteden aan fiscaal voordelige doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen;
  • een contract voor twee jaar met kans op onbepaalde tijd;
  • pensioenopbouw bij ABP;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • een persoonlijk opleidingsbudget;
  • mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en coaching;
  • een sportregeling.

  Is dit dé baan voor jou?

  Dan ontvangen we graag jouw cv met motivatie via sollicitatie@recreatienoordholland.nl t.a.v. Adriaan van Koeverden, manager uitvoering Spaarnwoude. Je kunt reageren tot en met dinsdag 28 september 2021.

  De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 6 oktober, donderdag 7 oktober en maandag 11 oktober 2021. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

  Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bellen met Adriaan van Koeverden, bereikbaar via: 06-12718469. Heb je vragen over de procedure? Bel dan met Margo Laan, HR Officer via: 06-141 020 80.

  “Recreatie Noord-Holland wil graag een inclusieve organisatie zijn. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw talent en bijdrage aan ons team!”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties