Smallingerland zoekt Werkvoorbereider Groen

  De gemeente Smallingerland zoekt een

  Werkvoorbereider Groen

  (24-36 uur per week)


  Dit zijn wij

  De gemeente Smallingerland is een organisatie waar mensen voorop staan en niet de regels. Wij vinden het belangrijk om maatschappelijke opgaven in samenwerking met onze inwoners en partners op te pakken. Hierin geven we ruimte om te innoveren, te experimenteren, te leren en bij te sturen in de praktijk. Onze kernwoorden zijn daarom: luisteren, durven, leren.

  Onze identiteit

  Smallingerland werkt vanuit het hart. Wij zijn een oprechte partner, sterk in het ontketenen van energie. Vindingrijk in het behalen van gezamenlijke doelen. Met de blik vooruit werken wij samen voortdurend aan verbetering.

  Dit is ons team

  Team “omgevingsbeheer geregeld” verzorgt het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in de gemeente Smallingerland.
  De gemeente Smallingerland onderhoudt en vervangt volgens proces- en planmatig beheer het groen in de openbare buitenruimte. Dat vraagt om visie en strategisch handelen. Samen met je collega’s lever jij een belangrijke rol aan de uitvoering van deze uitdagende opgave.

  Dit is de functie

  Je maakt beplantingsplannen en je bent verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van voorbereiding tot realisatie van de groenplannen. De werken komen voort vanuit projectmatig onderhoud en nieuwe aanlegprojecten in de openbare ruimte. Je bewaakt de budgetten en de voortgang van de werkzaamheden en verzorgt de afstemming met betrokkenen in- en extern. Je rapporteert daarover en je ondersteunt de specialistische medewerker(s) in het proces- en planmatig beheer volgens de plan – do – check – act cyclus.

  Dit zoeken wij

  Je functioneert minimaal op MBO+ / HBO werk – en denkniveau en/of je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je bent in het bezit van een groenopleiding MBO en/of afgeronde Tuin- en landschapsinrichting opleiding (HBO-niveau) waarbij je plantenkennis goed is! Je hebt ervaring met plan- en projectmatig werken en ruime ervaring met digitaal tekenen (voorkeur: Microstation) en maken van calculaties zoals begrotingen/besteksramingen. Je hebt goede communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden, bent een teamplayer en in bezit van een rijbewijs B.

  Dit bieden wij We bieden een uitdagende functie binnen een steeds veranderende omgeving met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget, flexibele werktijden en opleidingsfaciliteiten. Het salaris wordt in overleg bepaald op basis van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.170,- (aanloopschaal 7) bruto en maximaal € 3.591,- (standaard schaal 8) bij een werkweek van 36 uur. De uitloopschaal van de functie is uitloopschaal 9.

  We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar in de generieke functie van Vaktechnisch medewerker A. Bij goed functioneren wordt de tijdelijke arbeidsovereenkomst na een jaar worden omgezet naar onbepaalde tijd.

  Heb je vragen?

  Voor meer informatie over de inhoud kun je contact opnemen met Johan Kazemier, (Teammanager), of Erik Tilma (senior groen). Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Anita Damstra van team Organisatie & Communicatie. We zijn bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 0512-581234.

  Heb je interesse? Dan ontvangen we graag uiterlijk 15 oktober 2021 een motivatie met CV van jou via: vacatures@smallingerland.nl

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties