Waterschap Rivierenland zoekt werkvoorbereider groen

  Drie grote rivieren – de Maas, de Lek en de Rijn – en talloze kleinere watergangen vinden hun weg in het Rivierenland. Geografisch gezien mag je ons waterschap dan ook gerust het meest dynamische van Nederland noemen. Als werkvoorbereider leg jij hier vanuit Tiel de basis voor het groen onderhoud. Zo draag je bij aan goed waterbeheer én veiligheid.

  Over jouw werk
  Jouw functie is al net zo afwisselend als het Rivierenland zelf. Je stelt bestekken op voor het reguliere maaiwerk voor o.a. het watersysteem, dijken en de terreinen van onder meer onze rioolwaterzuiveringsinstallaties. Daarbij zorg je voor goede afstemming met je collega’s die de uitvoering in de regio’s organiseren. Ook bekijk je hoe we met de aanpak van het werk bijvoorbeeld biodiversiteit in stand kunnen houden. En met doordachte voorwaarden in de aanbestedingen stimuleer je mogelijke samenwerkingspartners zoveel mogelijk om met duurzame oplossingen te komen. Dan zijn er nog de raamcontracten waarvoor we gebruikmaken van een pool van aannemers. Het gaat dan om kleine werkzaamheden als het plaatsen van een damwand of duiker, of het optrekken van een oever. Op basis van heldere werkomschrijvingen vraag je hiervoor offertes op en zet je opdrachten uit.

  Als werkvoorbereider groen onderhoud:

  • vul je bestekken met zorgvuldige werkbeschrijvingen en gegevens op basis van eigen berekeningen;
  • stem je met de afdeling Inkoop af waar een kritische aanbestedingsbeschrijving aan moet voldoen;
  • beantwoord je vragen van inschrijvende partijen over de bestekken en de voorwaarden;
  • stel je de afwijzings- en gunningsbrieven op na aanbestedingen;
  • informeer je de regioteams over nieuwe contracten en werkopdrachten en adviseer je hen tijdens de uitvoering over procesmatige, juridische en inhoudelijke zaken.

  Over jouw team
  Je gaat aan de slag bij het Bedrijfsbureau dat onderdeel is van de afdeling Beheer en Onderhoud. De afdeling bestaat uit zeven teams. Vier daarvan organiseren als team in een eigen regio de uitvoerende werkzaamheden. Met hen stem je veel af over de bestekken voor het werk. Daarnaast zijn er drie binnenteams, waaronder het Bedrijfsbureau. Met zo’n twintig collega’s voeren we in acht taakgroepen uiteenlopende werkzaamheden uit. Denk aan landmeten en het secretariaat. En materieelbeheer ­– met deze collega’s werk je ook regelmatig samen. Jij verzorgt samen met twee ervaren collega’s de werkvoorbereiding t.a.v. het groen onderhoud. Het hele team is divers qua achtergrond, opleiding en ervaring. We werken gedeeltelijk thuis en op kantoor. Door de regelmatige koffiemomenten en een uitje op zijn tijd vormen we een hecht team.

  Ons aanbod
  Een fulltime baan als werkvoorbereider groen onderhoud voor 36 uur per week bij een dynamische organisatie. Verder bieden wij:

  • Een salaris tussen € 2.966,- en € 4.024,- bruto per maand (schaal 9) op basis van 36 uur per week. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van opleiding en ervaring.
  • Om te beginnen een jaarcontract met de optie van een vaste aanstelling daarna.
  • De mogelijkheid om zelf je tijd in te delen en thuis te werken.
  • Een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van 21% van je salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het IKB kun je voor verschillende doelen inzetten, zoals verlof. Je kunt het ook laten uitbetalen.
  • Reiskosten- en/of thuiswerkvergoeding.
  • Een thuiswerkvergoeding van € 850,- voor een periode van vijf jaar. Dit budget kan gebruikt worden voor het Arbo technisch verantwoord inrichten van de thuiswerkplek.
  • Een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van € 6.000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
  • Een goede pensioenregeling.

  Over jou
  Zelfstandig kun jij prima uit de voeten. Maar je werkt vooral graag samen. Want zo kom je tot nog betere processen en producten. Je onderhoudt dan ook proactief het contact met je collega’s in de regio en van afdelingen waar je intensief mee optrekt, zoals Inkoop. En altijd denk je in oplossingen. Je communiceert helder met oog voor je interne klanten en neemt onderbouwde beslissingen. Ook sta je open voor andere werkwijzen. En je leert graag van de kennis van je ervaren collega’s om je zo verder te ontwikkelen.
  Verder heb je:

  • Mbo+/Hbo- werk- en denkniveau;
  • Minimaal drie jaar ervaring in als werkvoorbereider, bij voorkeur in de groene sector;
  • Kennis van en ervaring met het maken van bestekken volgens de RAW-systemathiek;
  • Kennis van informatiesystemen zoals GIS, en van Word en Excel.
  • Een goede beheersing van het Nederlands.

  Over ons: wij zijn water
  In het prachtige, waterrijke gebied tussen de Rijn, de Lek en de Maas zorgen wij – Waterschap Rivierenland – voor droge voeten en schoon oppervlaktewater. We zuiveren afvalwater, onderhouden sloten en vaarten, verstevigen dijken, leggen vispassages aan en beheren polderwegen. Kortom, wij doen belangrijke dingen voor ‘onze inwoners’ op het gebied van water, veiligheid, recreatie en werk. Duurzaamheid en maatschappelijke relevantie staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Want wij zijn water. Jij ook? Dompel je dan onder in de wondere waterwereld van Waterschap Rivierenland en solliciteer gelijk naar de functie van werkvoorbereider groen onderhoud.

  Hoe kun je solliciteren?
  Wil jij als werkvoorbereider groen onderhoud een belangrijke rol spelen bij Waterschap Rivierenland? Reageer dan z.s.m. via de sollicitatieknop onder aan deze pagina. Deze vacature sluit zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

  Wil je eerst nog wat meer informatie? Dan mag je altijd contact opnemen met Iris Baarveld, teamleider Bedrijfsbureau, via telefoonnummer: 06-532 437 50.

  Waterschap Rivierenland zoekt graag zelf zijn kandidaten, dus deze vacature is géén uitnodiging tot acquisitie.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties