Vacaturebank Werk je graag bij een stoer bedrijf?

  Werk je graag bij een stoer bedrijf?

  0

  Van den Berk Boomkwekerijen is één van Europa ’s grootste laanboomkwekerijen en is gespecialiseerd in het kweken van grote maten bomen en struiken. Dat doen we op ca. 500 hectare en vanwege de omvang van de percelen én van de bomen, zijn we in de loop der jaren op alle fronten gemechaniseerd. Op productietechnisch gebied lopen we graag voorop en we hebben veel machines zelf ontwikkeld om efficiënt en kwalitatief hoogwaardig bomen te kunnen kweken. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij:

  Boomkwekers (m/v, fulltime)

  Ben jij een plantenliefhebber en werk je graag met machines? Kun je in een team werken en ben je praktisch ingesteld? Dan is dit misschien wel de baan voor jou! Tot het takenpakket horen voor alle voorkomende werkzaamheden in de kwekerij zoals het planten, snoeien, rooien, opbinden en laden. Je werkt in kleine teams en de werkzaamheden verschillen per seizoen.

  Wij zoeken collega’s die gemotiveerd zijn en een actieve houding hebben. Een vakopleiding in de groensector is een voordeel maar niet noodzakelijk. We hebben ook ruimte voor leergierige kandidaten. Het bezit van een tractorrijbewijs of rijbewijs B is een pré.

  Wij bieden een baan binnen een stoer, toonaangevend bedrijf, een competitief salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er mogelijkheden om in de toekomst verder te groeien naar andere functies.

  Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan een email naar cees@vdberk.nl of neem voor meer informatie contact op met Cees van Casteren. Tel. 06-2013 7046

  Reageer op dit artikel

  avatar