Xpol zoekt commerciële talenten

  Groei jij met ons mee binnen de internationale sierteelt?

  Xpol in Rijsenhout is een Nederlandse service provider in de sierteelt: via ons kopen de Europese supermarktketens rechtstreeks jaarrond diverse soorten bloemen en planten bij kwekers wereldwijd, zowel in Afrika, Europa als in Midden-Amerika. Samen met kwekers en klanten bieden we consumenten mooie kwaliteitsproducten en laten we elkaars business groeien.

  We hebben de ambitie om blijvend productcombinaties te ontwikkelen en uit te breiden, waardoor we onze producten en supply chain iedere dag verder optimaliseren. Oog voor detail is daarin belangrijk en één van onze speerpunten is om steeds een stap duurzamer te werken binnen de supply chain. De cultuur binnen ons bedrijf is proactief, met korte lijnen. De sfeer binnen ons bedrijf is open minded, informeel, professioneel en gedreven.

  Wij kunnen extra talent gebruiken!

  Momenteel zijn we op zoek naar kandidaten die graag ook groeien in hun kunnen, in hun ambities en dus samen met ons het succes willen uitbouwen.

  Daarom zijn we op zoek naar:

  Commerciële talenten

  Voor diverse functies in de werkgebieden:

  • Supply chain management
  • Network management (sourcing)
  • Accountmanagement

  Groeikansen

  Wij bieden kansen om intern door te groeien en van werkgebied te wisselen, zodat je een loopbaan binnen ons bedrijf kunt starten. Daarbij is jouw eigen ambitie een belangrijk onderdeel. Uiteraard bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Functie-eisen:

  • 1-5 jaar werkervaring
  • HBO denk- en werkniveau
  • Vermogen om flexibel en zelfstandig te werken
  • Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en het Engels (vanwege de internationale samenstelling van ons team wordt er veel Engels gesproken)
  • Je bent besluitvaardig, ondernemend, teamspeler, analytisch en pro-actief

  Zie jij jezelf bij ons werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jobs@xpolplatform.com. Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact met Tom Vermeer (managing director) op 06 10 401 123.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties