2Dezign gaat Nederlandse bloemen en planten in buitenland promoten

  2Dezign heeft een gouwe ouwe van de plank getrokken en overgoten met een bloemen- en plantensausje. Onder het mom van de vernieuwde slogan ‘Veronica komt naar je toe deze zomer’ gaat 2Dezign samen met kwekers en handelaren letterlijk naar de klanten toe. De eerste stop is Spanje, dat met +123% een derde plaats inneemt in de top-5 van de grootste bloemenexportgroeiers snijbloemen van de laatste twintig jaar.

  2Dezign wil in Barcelona en in de omgeving van Madrid een combinatie van show, een live event en fotografie gaan neerzetten. Samen met lokale bloemistenverenigingen en Nederlandse kwekers en handelaren worden twee events georganiseerd. De partner in Barcelona is de 44.000 m2 grote Mercabarna-Flor, die op zondag 11 november een bloemistendag heeft waar zo’n 1.500 bloemisten worden verwacht. De designers van 2Dezign gaan samen met Hollandse kwekers, de Spaanse bloemistenassociatie en bloemistenopleidingen elkaar inspireren en ervoor zorgen dat het Nederlandse product weer een speciale plek gaat krijgen in de groothandel. Van alle deze inspiratiefoto’s wordt ook een boek gemaakt, zodat er ook iets van de beleving achterblijft in de Spaanse markt.

  En natuurlijk krijgt Spanje ook een vervolg naar het land met de grootste exportomzet snijbloemen. De plannen voor twee gelijksoortige events in 2019 in Duitsland liggen al klaar. In het voorjaar reist 2Dezign naar Hamburg en aan het einde van de zomer naar München. Belangstellenden die mee willen meereizen, kunnen contact opnemen met Pascal Koeleman van 2Dezign.

  Bron en illustratie: 2Dezign

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties