Air so Pure haalt ruim € 25.000 op voor het Longfonds

Een trailer vol luchtzuiverende planten, die telers van Air So Pure beschikbaar hebben gesteld in het kader van hun tienjarige jubileum, heeft ruim € 25.000 opgeleverd. Het bedrag is beschikbaar gesteld aan het Longfonds.

Tien jaar geleden werd Air so Pure opgericht door zes telers. Toen draaide het vooral nog om spathiphyllum. Nu, een decennium later, is het aanbod flink verbreed en bestaat het collectief uit 13 telers.

Om het tienjarige jubileum te vieren hebben de telers een trailer vol luchtzuiverende planten beschikbaar gesteld.De koper met het hoogste bod, krijgt de 42 Deense karren geleverd. Dit is Waterdrinker geworden. Dit bedrijf bracht met € 25.125 het hoogste bod uit. Op de FloraHolland Trade Fair nam Hendrien Witte van het Longfonds de cheque in ontvangst.

Bob Moria van Waterdrinker is de winnaar van de trailer luchtzuiverende planten.
Op 9 november was de grote feestdag. De onthulling van het opgebrachte bedrag werd opgefleurd met een showgirl met de iGreen Plant Backpack.
De draagbare luchtzuiverende rugzak op basis van plantwortelsubstraat is ontwikkeld door SIGN met TU Delft studenten. Aan verbetering van het prototype wordt gewerkt.

Drie dagen feest

In de stand van Air so Pure wordt tijdens de gehele beurs stil gestaan bij het 10-jarig jubileum. Het kan de bezoekers ook niet ontgaan zijn niet alleen op de beursvloer maar ook er naar toe.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties