Animo voor digitaal Plantarium is beperkt

  Reacties van kwekers op een digitaal Plantarium gaan alle kanten op. Waar de één twijfelt of het wel een succes wordt, is een ander juist overtuigd dat digitalisering van beurzen de toekomst heeft. Maar een ding is zeker: wennen is het voor iedereen en de animo is beperkt.

  Ik verwacht niet zo veel van het digitale gedeelte”, zegt kweker Paul Bremmer uit Waddinxveen over de beurs die is omgedoopt tot Plantarium Digital Expo. „Het is allemaal nog erg onzeker. Wat krijgt mijn Duitse klant bijvoorbeeld te zien? En voegt het wat toe aan mijn website waarop ook al mijn hele sortiment is te zien?” Het zijn vragen waarop Bremmer nog geen antwoord heeft.

  Niet eenmalig

  Johan Stolwijk is bestuurslid Plantarium en heeft de voorbije periode potentiële Plantarium-deelnemers gesproken. „Een digitale beurs is voor iedereen nieuw, dat merk ik wel in de gesprekken. Maar na een tijdje zie ik ook dat mensen toch wel enthousiaster worden.”
  En verder: „Als Plantarium waren we al langer op zoek naar mogelijkheden om meer te zijn dan alleen een fysieke beurs. Dit wordt dan ook niet eenmalig, maar juist iets waar we aan kunnen verder bouwen.”

  Lees meer reacties op Plantarium Digital Expo – van onder andere Kim van Rijssen, Jean Pierre van der Peijl en De Fruithof – in De Boomkwekerij 15/16. Dit nummer ligt vanaf 17 juli bij abonnees op de mat. U kunt het artikel ook lezen in ons digitale magazine.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties