Anthuriumtelers in actie voor aanschaf AED’s

  De hele maand september gaan de Nederlandse anthuriumkwekers en –veredelaars weer geld inzamelen voor de Hartstichting. In het vijfde actiejaar is het opgehaalde geld voor de aanschaf van AED’s in zoveel mogelijk buurten in Nederland.

  Van iedere anthurium in een herkenbare Hartstichtingverpakking gaat deze maand € 1 naar het goede doel. Diverse supermarkten, tuincentra, bouwmarkten en bloemisten doen mee. Zo kun je de actieplanten dit jaar kopen bij onder andere Ranzijn, Poiesz, Dekamarkt en Hoogvliet. In mindere mate zijn ook kant-en-klare boeketten in de Hartstichtingverpakking verkrijgbaar. Vooral de bedrijven Evanty en Anthogether kunnen die leveren. Per boeket is – net al bij de potplant – de afdracht voor het goede doel €1.

  De kwekers zijn vijf jaar geleden gestart met acties om geld in te zamelen voor de Hartstichting, omdat de anthurium met zijn hartvormige bloemen een geschikt cadeau is voor iemand die bijvoorbeeld een steuntje in de rug kan gebruiken bij herstel van hart- en vaatziekten.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties