Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends Arcadia en Ter Laak in de prijzen

Arcadia en Ter Laak in de prijzen

0

Arcadia Chrysanten en Ter Laak Orchids zijn tot beste kwekers verkozen van Decorum op de nieuwjaarsreceptie van deze telersvereniging.

Donderdag 17 januari vond de nieuwjaarsreceptie plaats van telersvereniging Decorum. Zoals ieder jaar reikt Decorum prijzen voor de beste kweker en beste koper van het jaar uit, in de categorie bloemen en planten. De kwekers die wonnen zijn Arcadia Chrysanten en Ter Laak Orchids. Zij werden geroemd vanwege het goede contact met de klanten en het ruime assortiment dat ze bieden.

De beste exporteur voor bloemen is Enigma “Enigma vertegenwoordigt het hele merk zonder uitzondering”, aldus het commentaar. OZ planten is de winnaar van de eerste prijs bij de planten. OZ werd de nummer één ambassadeur in samenwerking, meedenken en het bezoeken van de kwekerijen van Decorum genoemd.

“Deze awards zijn voor Decorum erg waardevol. Wij vragen aan onze klanten om kwekers te beoordelen op zaken als kwaliteit en service. En aan onze klanten vragen wij de leden te beoordelen op dezelfde punten. Daardoor groeien we als ondernemers, maar groeien we ook naar elkaar toe. We leren van elkaar en de waarde daarvan is enorm”, aldus John Grootscholten, voorzitter van Decorum.

Reageer op dit artikel

avatar