Barendsen sluit zich aan bij OZ-Hami

Bloemenexporteur Barendsen sluit zich per 1 januari 2022 aan bij OZ-Hami, onderdeel van Dutch Flower Group (DFG). Barendsen zal zich als marktpartij zelfstandig blijven profileren.

Directeur van Barendsen Jan de Boer noemt aansluiting bij OZ-Hami vanuit het merk Barendsen een prachtige stap voor de organisatie van Barendsen, de klanten en het kwekersnetwerk. „We krijgen een betrokken partner aan boord om vanuit onze maatwerkbelevering in samenwerking verder te kunnen bouwen aan groei.”

Richard Koenen, commercieel directeur van OZ-Hami: „De expertise van Barendsen op fijnmazige logistiek en het specifieke assortiment van betrokken kwekers zijn een perfecte aanvulling op de activiteiten die wij naar de toekomst vanuit OZ-Hami richting onze klanten uit willen bouwen.”

Barendsen is meer dan 100 jaar actief in de export van verse snijbloemen aan importerende groothandelsbedrijven, event- en weddingsplanners en bloemisten. Barendsen is gevestigd in Aalsmeer en heeft 70 medewerkers, De exporteur belevert klanten in ruim 35 landen, waaronder Zwitserland, Frankrijk en Spanje. Naast exportactiviteiten beschikt Barendsen ook over een netwerk van kwekers voor bijzondere snijbloemen uit Nederland, Spanje, Italië en Zuid-Amerika.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties