BBH lanceert ‘Van Grauw Naar Groen’

In april 2021 komt Bloemenbureau Holland met een nieuwe tuinplantencampagne: Van Grauw Naar Groen. Deze zal in Duitsland en Nederland zichtbaar zijn.

Met de nieuwe tuinplantencampagne Van Grauw naar Groen speelt Bloemenbureau Holland in op de trend dat de stad steeds meer ruimte maakt voor groen. Meer informatie over de campagne zal later bekend worden.

In 2021 keren ook de grote snijbloemencampagne ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig’ en de plantencampagne ‘Bedankt Plant’ weer terug. Daarnaast zullen er diverse, kleinere seizoenscampagnes gaan draaien. Dit is terug te zien in de communicatiekalanders.

Bloemenbureau Holland gaat ook aan de slag met de shopperactivaties. „Tijdens het begin van de coronacrisis werden deze even on hold gezet, maar nog dit jaar gaan we bij verschillende ketens en bij bloemisten acties draaien op de winkelvloer”, zegt directeur Dennis van der Lubbe.

Niet ver vooruit kijken

Bloemenbureau Holland presenteerde dinsdag 6 oktober haar jaarpresentatie aan de achterban via een video. In deze video brengt Bloemenbureau Holland een overzicht van de activiteiten die dit jaar gedaan zijn. Ook licht de organisatie kort de campagnes voor volgend jaar toe. Bloemenbureau wil ketenpartijen vroeg meenemen in de plannen, zodat zij daar op in kunnen haken.

Van de Lubbe geeft aan dat het in deze situatie lastig is om heel ver vooruit te kijken. „We hebben we vanwege corona nog te weinig duidelijkheid over ons langetermijnbudget. We streven ernaar om iedereen in het eerste halfjaar van 2021 te kunnen informeren over onze plannen voor 2022 en het eerste halfjaar van 2023.”

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties