Vacaturebank Bedrijfsleider/Teeltmanager Bloemkwekerij

  Bedrijfsleider/Teeltmanager Bloemkwekerij

  0

  Vanuit een moderne vestiging in de provincie Brabant produceert deze moderne trendsettende kwekerij jaarlijks ruim 7 miljoen bloemstelen.
  Het bedrijf voert  een breed assortiment aan snijbloemen en onderscheidt  zich door hoogwaardige kwaliteit en vergaande automatisering in de verwerking van hun producten.  Door deze aanpak  kan het bedrijf  op klantvriendelijke wijze maatwerk leveren. Dagelijks worden de bloemen door de transporteur opgehaald en vervoerd naar veilingen en afnemers. Door van bepaalde soorten de teelt te vervroegen of juist te vertragen is een constant aanvoerniveau behouden aan deze ambitieuze werkgever. Er wordt gewerkt volgens de laatste teelttechnieken met bewustzijn voor maatschappelijk verantwoordelijk produceren. Het bedrijf is dan ook MPS-A gecertificeerd. Voor dit bedrijf zoeken wij voor één van de locaties een Bedrijfsleider/Teeltmanager.

  De functie
  De gezochte bedrijfsleider gaat zich fulltime bezighouden met het produceren en afleveren van een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Nauwe betrokkenheid bij het opstellen van de teeltplannen en daarnaast het organiseren en aansturen van de medewerkers is een belangrijk onderdeel van de taak. Hierbij wordt veel waarde gehecht aan harmonieuze samenwerking in een plezierige werksfeer.
  De bedrijfsleider werkt nauw samen met de directeur en vervangt deze ook tijdens zijn afwezigheid. Hij draait regelmatig weekenddiensten en moet in staat zijn ook buiten werktijden en in de weekenden storingen op te lossen. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met ervaring in en vergelijkbare functie.

  De eisen
  – MBO/HBO werk- en denkniveau
  – Aantoonbare tuinbouw-teelt ervaring
  – Collegiaal, sociale teambuilder
  – Beheersing van Engels en Nederlands (gesproken en schriftelijk)
  – Bereid tot het draaien van storings- en weekenddiensten
  – Organisator die doelgericht en efficiënt leiding geeft
  – Communicatief en administratief sterk

  Als je teeltkennis en ervaring hebt, ambitieus bent en deel uit wil maken van een modern dynamisch, groeiend bedrijf is dit je kans! Ben je geïnteresseerd? Reageer! Wil je meer weten? Neem contact op met Goos Bartels, goos@lutgohr.nl of tel. +31 (0)6 1552 9042.

  Code: O180210
  Bedrijf: Trendsettende Bloemkwekerij
  Regio: Brabant
   

  Lutgo
  Ook de invulling van deze functie wordt gedaan door Lutgo, sterk in werving en selectie, loopbaanondersteuning en persoonlijke ontwikkeling in AGF, sierteelt en food wereldwijd. Lutgo is er voor iedereen; voor kandidaten die nieuw zijn op de arbeidsmarkt of juist weer een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Lutgo zorgt voor de perfecte match met bedrijven die de beste man of vrouw willen hebben.

  Reageer op dit artikel

  avatar