Boeketten met chrysant uitgedeeld in GGD teststraten

  Vrijdag de 13e is geen pechdag voor medewerkers in teststraten van de GGD. Ruim 3.400 medewerkers ontvangen vandaag van het Nederlandse chrysantenvak een boeket chrysanten als blijk van waardering voor hun harde werk tijdens de coronacrisis. Teler Jan van Ruyven (voorzitter Stichting Chryson) overhandigde persoonlijk de boeketten aan de medewerkers van teststraat Woerden en aan GGD voorzitter André Rouvoet.

  Met dit gebaar wil Chryson, het promotiecollectief van de Nederlandse chrysantentelers en -veredelaars, de teststraatmedewerkers bedanken voor hun onuitputtelijke werk tijdens de coronacrisis. De 3.400 boeketten zijn uitgedeeld op ruim 100 locaties in Nederland.

  Stay strong, just like a chrysanthemum

  De chrysant staat bekend om haar sterke karakter en is een symbool voor geluk. Een mooi gebaar naar de medewerkers, vindt ook Jan van Ruyven, voorzitter van Stichting Chryson. ,,Na het nieuws over agressie en vernieling bij GGD-teststraten, vonden wij het tijd voor een positief tegengeluid. Het afnemen van de coronatesten is een essentieel onderdeel om het virus onder controle te krijgen. Als blijk van waardering voor hun werk, willen we de GGD-medewerkers daarom een hart onder de riem steken met een prachtig boeket chrysanten, één van de sterkste bloemen ter wereld. Samen staan we sterk tegen corona.”


  André Rouvoet, voorzitter van GGD GHOR Nederland, vindt de verrassingsactie van Stichting Chryson enorm leuk. ,,Onze mensen zijn al maandenlang in touw om zo snel mogelijk bij zoveel mogelijk mensen een betrouwbare test af te nemen. Zo’n onverwachte blijk van waardering is dan zeer welkom.”

  Chryson maakte onderstaand filmpje toen Jan van Ruyven de eerste boeketten overhandigde in Woerden, o.a aan André Rouvoet, voorzitter van GGD GHOR Nederland

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties