‘Campagne Kerstboom eruit, kamerplant erin is een succes’

Bij tuincentrum GroenRijk in Geldrop is de afzet van kamerplanten afgelopen dagen al goed op gang gekomen. De actie ‘Kerstboom eruit, Kamerplant erin’ is volgens eigenaar Ivan Habraken een succes.

Habraken geeft aan dat de verkoop van grote groene planten goed loopt. Met name de planten met grote bladen en de speciale soorten worden veel verkocht.

Habraken begon zijn carrière ooit bij Bloemenbureau Holland. Twintig jaar geleden werkte hij mee aan de campagne ‘Kerstboom eruit, Kamerplant erin’. „Er is altijd best veel scepsis geweest met betrekking tot beleid en budgetten, maar nu blijkt dat het zich commercieel dubbel en dwars heeft terug verdiend. De hele plantensector profiteert van de campagne ‘Kerstboom eruit, kamerplant erin’. Nu ik zelf eigenaar ben van GroenRijk Geldrop zie ik het van een andere kant. Mijn klanten komen er speciaal voor naar de winkel.”

Ivan Habraken was vroeger werkzaam bij Bloemenbureau Holland. Nu is hij eigenaar van GroenRijk Geldrop.

Bloemenbureau Holland steekt dit jaar niet in op de campagne. GroenRijk doet dit wel. Zij communiceren via hun nieuwsbrief, folders, advertenties en POS-materiaal over de plantencampagne ‘Kerstboom eruit, Kamerplant erin’.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties