Chinese interesse voor Keniaanse beurs IFTEX

Volgens organisator HPP Exhibitons is er veel belangstelling van Chinese bloemenkopers om IFTEX in Nairobi, Kenia te bezoeken. De beurs is van 7 tot en met 9 juni.

HPP had verwacht dat er veel Amerikaanse bloemenkopers interesse zouden tonen voor Keniaanse bloemen gezien de recente berichtgeving over de ophanden zijnde nieuwe directe luchtverbindingen tussen Kenia en Amerika. Het zijn volgens het aantal bezoekersregistraties juist de chinezen die meer belangstelling tonen voor de komende IFTEX.

HPP heeft nadrukkelijk acquisitie gevoerd richting Amerikaanse en Chinese bloemenhandelaren. De bezoekerspromotie campagne werd vooral op kopers uit deze twee landen afgestemd.

De jaarlijkse bloemenhandelsbeurs vindt over drie weken plaats. De meeste Keniaanse kwekers, maar ook steeds meer kwekers uit andere Afrikaanse landen, zijn op IFTEX aanwezig met een stand.

De beurshallen zitten vol met toch nog steeds weer nieuwe grote en belangrijke producenten. “En dat is belangrijk voor het succes van de beurs, waar het in eerste instantie altijd draait om het bij elkaar brengen van de kweker en de koper”, zegt Jasper van Dijk, marketingmanager van HPP.

Behalve de beurs zelf vinden er diverse sectorgerelateerde conferenties, bijeenkomsten, en seminars plaats, zowel vlak voor, tijdens als zelfs na de beurs. De beurs is van woensdag 7 juni tot en met 9 juni en dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties