Vakblad voor de Bloemisterij Chinezen zoeken samenwerking Nederland

Chinezen zoeken samenwerking Nederland

0

De Quingzhou Flower Group in China zoekt mogelijkheden voor samenwerking met Nederlandse bedrijven voor de introductie van nieuwe bloem- en plantensoorten. Dat meldt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Qingzhou Flower Group is een samenwerkingsverband van bedrijven in de tuinbouwsector in de provincie Shandong, China. De stad Qingzhou in de provincie Shandong, heeft zich ontwikkeld tot de grootste producent en het grootste distributiehub voor bloemen en planten in Noord-China.

Qingzhou is op dit moment de grootste producent van vaste planten in China en de stad speelt een steeds belangrijkere rol in de distributie van bloemen en planten tussen het noorden en zuiden van China.

Om deze industrie nog verder te ontwikkelen hebben enkele grote bedrijven uit deze stad de Qingzhou Flower Group (www.qzhhjt.com, Chinees) opgericht. De Qingzhou Flower Group wil nieuwe bloemen- en plantensoorten introduceren bij de leden van hun groep.

Nederland speelt wereldwijd een belangrijke rol in de tuinbouwsector. Daarom zoekt de Qingzhou Flower Group naar mogelijkheden voor samenwerking met Nederlandse bedrijven en instellingen. De Qingzhou Flower Group is specifieke op zoek naar het naar plant- en bloemsoorten uit Nederland en hoopt deze te introduceren op de Chinese markt.

Bovendien wil de groep nieuwe technologieën introduceren bij de bedrijven in Qingzhou. Ze willen daarom de mogelijkheden verkennen van nieuwe technologieën die op de Nederlandse markt aanwezig zijn.