‘’De reikende hand’ is prima vertrekpunt’

„Wij zijn blij met de reikende hand die de VGB ons toesteekt. Ook van onze kant doen wij die handreiking. Onze marktplaats verbindt onze kwekers met hun kopers. Met elkaar willen we werken aan de uitvoering van onze strategie en het lange termijn succes van de sierteeltsector, ieder vanuit zijn eigen rol”, reageert Chief Commercial Officer Ruud Knorr namens Royal FloraHolland op het rapport De reikende hand van VGB.

In het rapport verdeelt VGB typen kwekers en klanten in vier segmenten. VGB ziet graag dat Royal FloraHolland voor de segmenten maatwerk levert. VGB bood recent De reikende hand aan de directie van Royal FloraHolland aan. Knorr geeft aan dat Royal FloraHolland de door VGB voorgestelde vierdeling valideert met de eigen segmentatie.

„Het is een prima vertrekpunt om te kijken hoe we nog beter invulling kunnen geven aan de behoeften van verschillende typen handelsbedrijven. ‘One size fits all’ past niet gelet op de diversiteit aan zowel kopers als kwekerskant. Wij volgen in onze dienstontwikkeling (bestellen, betalen, bezorgen) primair de behoeften van kwekers èn hun kopers in het domein van de tuin van de kweker tot aan de achterdeur van de koper”, zegt Knorr over het rapport De reikende hand.(..)

Krijgen de handelaren een plekje in de bestuurskamer van Royal FloraHolland?

Lees het volledige artikel over De reikende hand en de volledige reactie van RFH in editie 18 van de Bloemisterij via mijnbloemisterij.nl.

Geen abonnement? Kijk hier of bel 071 5659644.

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan-Willem
Jan-Willem
1 jaar geleden

Naast Knorr nóg iemand uit de handel in de bestuurskamer van FH???? 🤔