DFG breidt met overname Dames Plants verder uit

Dames Plants sluit zich aan bij Hamiplant. In een week tijd is dit de tweede overname van Dutch Flower Group. Vorige week nam het handelshuis ook al Superplant over.

Dames Plants, waar ook het bedrijf Beau Plants onder valt, belevert kamer- en tuinplanten aan de vakhandel in meer dan 20 landen in Europa. Carlo Nuijten, directeur Dames Plants, verwacht dat hij onder de vlag van Dutch Flower Group het bedrijf verder kan laten groeien en sluit zich aan bij Hamiplant. Nuijten: „De schaalgrootte van Hamiplant en het netwerk van kwekers is de perfecte match om onze klanten naar de toekomst de zekerheid te geven van de full service belofte waar wij sinds onze oprichting voor staan. Door de samenwerking zal ik mijn energie en passie volledig kunnen richten op de klanten en onze toeleveranciers.”

Leon Buskermolen, directeur ] Hamiplant zegt blij te zijn en ziet kansen in het combineren van kennis en kunde van beide bedrijven. Buskermolen: „Hamiplant heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in zowel haar digitale als fysieke platform. De overname van de activiteiten van Eddie Den Dekker begin vorig jaar hebben deze ontwikkelingen in een stroomversnelling gebracht. Hierdoor zijn wij als organisatie nu optimaal ingericht om ook Dames Plants te faciliteren in de verdere uitbouw van haar kleurrijke klantportefeuille”. 

Het management en de bedrijfsnamen van Dames Plants en Beau Plants blijven na de aansluiting ongewijzigd. 

Leon Buskermolen (Hamiplant), Carlo Nuijten (Dames Plants), Martin Vingerling (Hamiplant)
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties