Digitaal inschrijven Zomerbloemententoonstelling een feit

Deelnemers aan de keuring tijdens de Nationale Zomerbloemententoonstelling (NZBT) in Naaldwijk kunnen zich dit jaar digitaal inschrijven. De organisatie heeft een registratieplatform toegevoegd aan haar site.

Het computersysteem van de NZBT is aangepast aan de werkwijze van nu, waarin digitalisering een belangrijke rol speelt. Dit betekent voor de deelnemers aan de keuring van de NZBT dat zij de registratie van hun producten online kunnen doen. Dat gebeurt op een digitaal platform waar deelnemers zich met een wachtwoord kunnen aanmelden. Deelnemers van de vorige editie van de NZBT-keuring krijgen tzt via e-mail de link naar dit platform toegestuurd. Een handleiding komt op de site van de NZBT en daar kunnen ook nieuwe inzenders zich melden. Dit jaar blijft als service ook het aanmelden via telefoon en mail nog mogelijk, aldus de organisatie.

Het digitale platform is vanaf 2 weken voor de tentoonstelling, in 2018 van 6 t/m 9 september, geopend voor inschrijving. Aanmelden kan tot een zeer korte periode voor de daadwerkelijke inname van de producten op de bekende verzamelpunten op de veilingen.

Heleen Valstar nieuwe arrangeur

De 33e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling heeft als thema ‘Flower Power’. De artistieke uitwerking van het thema is voor het eerst handen van het team van Heleen Valstar. Zij neemt het stokje over van hoofdarrangeur Fred Zuidgeest van Zuidkoop Natural Projects die vorige jaar aangaf dat de 32e editie zijn laatste zou zijn.

De Nationale Zomerbloemententoonstelling drijft op de inbreng van diverse sponsors, telers en vrijwilligers. Recent zijn sponsorcontracten met hoofdsponsors Fonds Westland en Rabobank getekend

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties