Drie winnaars Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2020

Mastenbroek Bloembollen, Engelsman Hoveniers en Zoontjens Boomprojecten hebbende Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2020 gewonnen. De prijzen zijn geheel coronaproof – buiten, met twee personen op anderhalve meter afstand – uitgereikt op 11 februari door Wim van den Boomen (LTO Nederland), werkgeversvoorzitter van het Stigas bestuur en Math Creemers, directeur Stigas.

Dochter Joanne en moeder Erika Mastenbroek namen de prijs in ontvangst.

Dit jaar ging Stigas op zoek naar bedrijven met mooie voorbeelden van gezond, veilig én met plezier werken, juist nu de sector de invloed van corona ervaart. Bedrijven die ondanks de aanhoudende coronamaatregelen een werkomgeving weten te creëren waarin medewerkers duurzaam veilig, gezond en met plezier kunnen (blijven) werken tot aan hun pensioen. Die samen met hun medewerkers adequate maatregelen tegen coronabesmetting hebben genomen en erin slagen om in deze soms verwarrende tijd goed contact te houden met hun medewerkers.

In dit bijzondere jaar is besloten de prijs aan alle drie de genomineerde bedrijven uit te reiken.

Mastenbroek Bloembollen is zich bewust van de gevaren van werken in een stoffige omgeving en installeerde daarom een afzuiginstallatie en werkt met speciale veegmachines. Om coronabesmetting tijdens het hoogseizoen, waarin internationale medewerkers op het bedrijf werken, te voorkomen is er een indrukwekkende plexiglasconstructie geïnstalleerd. Dankzij deze oplossing, gecombineerd met de open collegiale manier van samenwerken – naast je medewerkers staan – is het bedrijf erin geslaagd corona buiten de deur te houden.

Erika en Joanne Mastenbroek voor de boslijn voor pioenen die vanaf eind april, begin mei hoogstwaarschijnlijk weer met tussenschotten gaat draaien.

Lees meer over deze prijswinnaar in de Bloemisterij van deze week of via deze link online.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties