En het einde van de bloemistenklok in Naaldwijk is daar

De Bloemistenklok in Naaldwijk heeft vanmorgen (vrijdag) voor de laatste keer gedraaid. Het einde van het klokveilen voor bloemisten op de locatie van Royal FloraHolland was ruim anderhalve maand geleden aangekondigd. Oorspronkelijk was de einddatum op 1 oktober vastgesteld, maar doordat de kopers al wegliepen is het staken van de bloemistenklok met anderhalve maand vervroegd.

Vanmorgen was het ook al snel voorbij, zo maakt WOS.nl in een reportage duidelijk. Na een half uur veilen op één klok voor een mager gevulde tribune luidde een applaus het einde van de klok in. De laatste veildagen hield het aanbod ook al niet over. Veel telers en bloemisten hebben hun in- en verkoop al aangepast . Telers voeren meer product aan op de exportklokken en bloemisten maken meer gebruik van de digitale inkoopmogelijkheden. Ook zijn een vijftigtal klanten overgestapt naar Plantion, zo onthult algemeen directeur Peter Bakker.

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dennis barneveld
dennis barneveld
3 jaren geleden

al het mooie word weggesmeten door de geld graaiers in de top wie is de klos ??? DE KWEKERS EN DE BLOEMISTEN !!!!!! daar komt iedereen achter als alles weggeooid is !!!!! HEEL JAMMER DAT DE MENSEN DIE OMGEKOCHT WORDEN DIT BESLISSEN VOOR EEN PAAR EURO’S !