Bloem en Blad Bloemen en planten FlowerTrials dit jaar met drie nieuwe deelnemers

FlowerTrials dit jaar met drie nieuwe deelnemers

0

Dit jaar doen 62 veredelaars op 31 locaties in het Westland, Aalsmeer en het Duitse Rheinland Westfalen mee aan de FlowerTrials. Hieronder zijn drie nieuwe deelnemers: AllPlant Young Plants, DeCock Plants en Ramm Botanicals/Kalantzis Plants. Het evenement is van 11 tot en met 14 juni.

AllPlant Young Plants bewortelt stek en produceert jonge weefselkweekplanten voor professionele tuinbouwbedrijven. Dit Nederlandse bedrijf is tevens actief in de productontwikkeling van Echinacea, Heuchera en Phlox.

DeCock Plants is een internationale producent van jonge planten met bewortelingsfaciliteiten op de thuisbasis in België en op moederplantbedrijven in Ethiopië. De onderneming heeft eigen veredelingsprogramma’s voor Lavandula, Osteospermum en Poinsettia.

Ramm Botanicals/Kalantzis Plants is een Australisch-Grieks samenwerkingsverband dat actief is in de veredeling en de productie van jonge planten van Anigozanthos (kangoeroepoot), Lomanda, Dianella en andere Australische inheemse planten.

Het totaal aantal deelnemers neemt niet toe, omdat Thompson & Morgan, Bock Bio Science en Cultivaris hebben kenbaar gemaakt in 2019 niet deel te nemen.

Reageer op dit artikel

avatar