Kort & Bondig Evenementen Royal FloraHolland spreker tijdens Luchtvrachtcongres

Royal FloraHolland spreker tijdens Luchtvrachtcongres

0

Logistiek manager Bernard Piet van Royal FloraHolland is een van de sprekers tijdens het Luchtvrachtcongres dat Nieuwsblad Transport op 29 november in Hoofddorp organiseert. De bloemenveiling maakt zich grote zorgen over de daling van het aantal vrachtvluchten op Schiphol dit jaar, een ontwikkeling die nadelig is voor de import van bloemen uit Afrika en Zuid-Amerika.

Tijdens het Luchtvrachtcongres zullen diverse sprekers uit de Amsterdamse luchtvrachtsector zich buigen over de keerzijde van de snelgroeiende economie: de almaar stijgende ladingvolumes en vrachttarieven en de vrachtcapaciteit van Schiphol die sterk onder druk staat. Oplossingen lijken op zich te laten wachten. Hoe moet je daar als verlader, expediteur of andere stakeholder op anticiperen?

Foto: Air France KLM Martinair Cargo

Het congres, dat op donderdag 29 november in Claus Park Collection in Hoofddorp plaatsvindt, biedt plaats aan 150 beslissers uit de luchtvrachtsector. Het richt zich op verladers, expediteurs, transporteurs, carriers, autoriteiten en beleidsmakers. Het programma begint om 12:30 uur met een netwerklunch, waarna het congres om 13:30 uur opent. Rond 18:00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten. Klik hier voor het programma en voor inschrijving.

Quincy von Bannisseht
Quincy von Bannisseht is redacteur van het Vakblad voor de Bloemisterij. Voor onderwerpen op het gebied van onder meer handelspolitiek, economie, agribusiness, logistiek en marktontwikkelingen draait hij zijn hand niet om.

Reageer op dit artikel

avatar