Exclusief voor abonnees: achtergronden over exportmarkten

Besteden Italianen meer aan bloemen en planten of houden ze nu de hand op de knip? Nemen bloemisten in Duitsland als afzetkanaal in belang toe of af? Het zijn vragen waarop abonnees van het digitale magazine van de Bloemisterij nu een antwoord kunnen vinden in nieuwe landendossiers. Je vindt ze tussen de elektronische magazines.

Op basis van de meest actuele gegevens van branche- en marktorganisaties en statistische instituten schetst de redactie van het Vakblad voor de Bloemisterij een beeld van exportmarkten. Van algemene gegevens zoals de economische ontwikkeling en bevolkingsgroei tot en met analyses over ontwikkelingen op de afzetmarkt voor bloemen, planten en boomkwekerijproducten. Ook de lokale productie is in kaart gebracht en de im- en export van het betreffende land.

Foto’s Shutterstock

Op dit moment zijn landendossiers beschikbaar voor Duitsland en Italië. Het aanbod zal de komende maanden groeien met dossiers over het Verenigd Koninkrijk, Israël en Frankrijk.

De dossiers vind je op de website van uw vakblad onder de knop ‘Mijn Bloemisterij’. De landendossiers vind je tussen de elektronische magazines.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties