Ferry Verbeek over samenwerking met Jamani Group: ‘Zij spelen Champions League’

3 halen = 1 betalen is de plantenactie op de webshop van Woonq en Dekbed Discounter. Elke klant bestelt er dan ook drie. Voor Ferry Verbeek, die de inkoop en verzending organiseert, houdt dat in dat hij elke dag 1.000 planten de deur uit doet. „De Jamani Group is goed in het genereren van traffic. Zij spelen Champions League.”

Verbeek is sinds 1999 eigenaar van Ferry Verbeek Plantengroothandel en levert aan het hogere segment tuincentra en groothandels in Duitsland en Zwitserland. Sinds een half jaar doet hij ook de inkoop van bloemen en planten voor de Jamani Group. Dit doet hij onder FN Quality Plants, samen met compagnon Nelleke Vos.

Met name de online verkoop van planten aan consumenten (B2C) groeit hard. Diverse bedrijven spelen daarop in met een webshop of via dienstverlening. Voorbeelden zijn er in allerlei vormen en maten. We kozen er drie, te lezen in de special ‘Diversiteit in Digitalisering’ in editie 18 van de Bloemisterij. Heb je een digitaal abonnement? Lees het artikel dan nu alvast in het digitale magazine.

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties