FloraHolland doet bedrijfspand en kantoor in Naaldwijk in verkoop

Royal FloraHolland doet een bedrijfspand met kantoor in de verkoop op de vestiging in Naaldwijk. Het object staat binnen het gebied dat gemeente Westland heeft aangewezen als Floragebied.

Het gaat om een pand met een totale vloeroppervlakte van circa 6.361 m², waarvan circa 695 m² kantooroppervlakte. Het pand heeft elf laad-docks en een eigen parkeerdek met vijftig parkeerplaatsen. Het gebouw ligt schuin achter groothandelscentrum Pyramide, langs de Strijp, en heeft als adres Middelbroekweg 41c.

Foto Finn Middelburg

Volgens de woordvoerder van Royal FloraHolland, Michel van Schie, verkoopt de veiling wel vaker onroerend goed, maar is dit de eerste keer dat het in het openbaar gebeurt. Het pand en kantoor worden aangeboden door Cushman & Wakefield. Het staat ook op Funda. Royal FloraHolland heeft geen vraagprijs neergelegd. Geïnteresseerden kunnen een bod uitbrengen.

€1 miljoen

Opvallend is dat het pand binnen de grenzen ligt van het door gemeente Westland aangewezen ontwikkelgebied Floragebied. Dit gebied beslaat 95ha. Het gaat om het veilingterrein tussen Dijkweg, Strijp, Middelbroekweg en Burgemeester Elsenweg (54ha), Mars 12 ha, Greenport Campus (18 ha) en wegen groen en water (11ha).

Foto Arie-Frans Middelburg

Een deel van dit gebied komt voor verkoop aan de gemeente in aanmerking. Welk deel en of Royal FloraHolland verkoopt staat nog niet vast.

Eind oktober vorig jaar stelde de gemeenteraad van Westland al wel €370.000,- beschikbaar voor onderzoek naar de ontwikkelingskansen in het Floragebied. Het bedrag zal oplopen tot €1 miljoen.

In mijnbloemisterij.nl lees je meer over de ontwikkelingen rond de onroerend goed positie van Royal FloraHolland in Westland. Blijft er nog wat over van Royal FloraHolland in Naaldwijk?

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties