De Boomkwekerij Markt FloraHolland stelt tweede pilot Vandaag voor Morgen uit

FloraHolland stelt tweede pilot Vandaag voor Morgen uit

2

In september krijgt het experiment Vandaag voor Morgen een vervolg bij Royal FloraHolland. Dit is later dan dat de veiling aanvankelijk van plan was. FloraHolland geeft voorrang aan het verbeteren van de logistieke dienstverlening.

De veiling heeft besloten later met de pilot te starten, omdat zij voorrang geeft aan het optimaliseren van de logistiek. „Alle benodigde kennis en capaciteit zetten we daarop in en dit is dus niet beschikbaar voor een gelijktijdig experiment. Daarom hebben we besloten om het vervolg van Vandaag voor Morgen pas te starten na de piekperiode”, meldt de veiling op haar site.

Bij Vandaag voor Morgen worden producten aan het einde van de dag geveild en vervolgens de andere ochtend voor 06:00 uur afgeleverd bij de klant. In het eerste experiment deden chrysantenkwekers mee en zo’n 70 klanten. De pilot vond plaats in Aalsmeer en is volgens de veiling succesvol afgerond.

Bij het experiment dat in september van start gaat, zullen diverse productgroepen op zowel Aalsmeer als Naaldwijk ’s morgens vroeg afgeleverd kunnen worden.

 

 

 

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Andre Meulemancor Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
cor
Gast
cor

goede vandaag voor goede morgen

Wat gaan we doen wat niet verkocht is? DAT KAN MORGEN GEDUMT WORDEN VOOR DE KLOK ?
Dit is de klok prijs ondermijnen ?
GRAAG REACTIE

Andre Meuleman
Gast
Andre Meuleman

Bloemen hebben klanten bij alle lagen van het volk. De gemiddelde prijs verandert
niet. Op deze manier haal je te hoge of te lage prijzen (doordraaien) uit de market en zodoende kan je die lagen beter bedienen op een natuurlijke manier.