FloraHolland voert beeldveilen in op alle klokken Rijnsburg

Om te kunnen blijven voldoen aan de coronamaatregelen van de overheid heeft Royal FloraHolland besloten om voor de locaties Rijnsburg en Aalsmeer per donderdag 9 april verdere aanscherpingen door te voeren. Een van de maatregelen is dat de veiling vanaf vrijdag beeldveilen introduceert op alle klokken van Rijnsburg.

Voor de locatie Rijnsburg neemt Royal FloraHolland deze aanvullende maatregel, omdat deze locatie de afgelopen weken/dagen al meerdere keren tegen de kritische grens van 100 personen liep ondanks reeds ondernomen maatregelen. De verwachting van RFH is bovendien dat de markt verder aantrekt en dit extra koopkracht met zich mee brengt.

Royal FloraHolland introduceert daarom vanaf vrijdag 10 april en de dagen erna beeldveilen op alle klokken. Dit houdt in dat de fysieke bloemen en planten niet meer voor de klok verschijnen. De veiling verwacht dat dit zorgt voor een vermindering in het aantal inkopers op de tribune.

Toegangscontroles

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom de coronacrisis en het door het RIVM gestelde maximum van 100 personen op één locatie, heeft Royal FloraHolland afgelopen weken de bezetting op de tribunes van de locaties nauw gemonitord en geconstateerd dat op Rijnsburg en Aalsmeer een kritisch punt is bereikt.

RFH gaat toegangscontroles houden bij de afmijnzalen van Aalsmeer en Rijnsburg zodat de veiling het maximum aantal van 100 personen kan waarborgen. Dit houdt in dat RFH bij het betreden van de afmijnzaal controleert op het aantal personen en de noodzaak van het inkopen op de tribune. Indien van toepassing kan de veiling toegang tot de afmijnzaal weigeren. Kopers worden mogelijk door de veilingmedewerkers verwezen naar een alternatieve werkplek en/of uitwijktribune op de betreffende locatie.

Vooralsnog zijn er volgens RFH geen aanscherpingen nodig voor locatie Naaldwijk.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties