Floral Fundamentals designers en telers ruim in de prijzen

  Op de Philadelphia Flower Show behaalden Bill Schaffer en Kris Kratt, ambassadeurs van Floral Fundamentals samen met een team van designers diverse prijzen. Naast de 2020 PHS Philadelphia Flower Show Cup wonnen ze een Special Achievement Award, de Phyllis M. Craig Award en de Emile H. Geschick Award. Nederlandse telers leverden de bloemen.

   

  De PHS Philadelphia Flower Show Cup won het team van Schaffer en Kratt ook al in 2019. Dit jaar voegden ze daar dus nog drie prijzen aan toe. Een Special Achievement Award kregen ze van de Garden Club Federation of Pennsylvania  in de categorie creativiteit (deze wordt toegekend aan een presentatie van ongewone uitmuntendheid (op 1.000 vierkante voet, ongeveer 92 m2, en meer). Tevens won het team een PHS Gold Medal; De Phyllis M. Craig Award voor het beste kleurgebruik in een bloeiend/plantdesign met een innovatief of uniek ontwerp. De Emile H. Geschick Award was er voor hun onderscheidende orchidee presentatie.

  Diverse telers leverden bloemen

  De Floral Fundamentals partners, teler Walter Grootscholten (snijphalaenopsis) en-teler en kwekerij Ansu (vanda) leverden de bloemen voor de presentatie, net als Vreeken Bouvardia, Montana Lisianthus, Van der Ende Amaryllis en Crown Jewels Gloriosa.

  Groot internationaal team designers

  Het team van designers dat meehielp bij op deze tentoonstelling, bestond naast Bill Schaffer en Kris Kratt (beide uit de VS) uit de Nederlanders Mike Boerma, Jonas De Vestel en Conny van der Westerlaken (Nederland), Ahti Lyra (Estland), Morgan Douglas Nuth (VK), Frédéric Dupré (Frankrijk), Max Hurtaud (België) samen met een team van Amerikaanse ontwerpers en model Anjelica Van Hijkoop (Nederland).

  Vaste deelenemers aan de show

  De jaarlijkse Philadelphia Flower Show in Pennsylvania trekt meer dan 250.000 bezoekers. De Amerikaanse Floral Fundamentals-ambassadeurs Bill Schaffer en Kris Kratt zijn vaste deelnemers aan de bloemenshow.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties