Forever Plants en PostPlants werken samen om assortiment te verbreden

Forever Plants en kwekerij PostPlants werken samen per 1 januari 2021. Door inbreng van de productiecapaciteit van kwekerij PostPlants wordt het totale productieareaal van Forever Plants met 2 hectare uitgebreid tot 6 hectare. Deze stap maakt het mogelijk om het assortiment van Forever Plants verder te verbreden met 15 nieuwe soorten.

Begin 2021 start de productie op de locatie in Pijnacker.  Forever Plants gaat vanaf mei 2021 het nieuwe assortiment aan groene kamerplanten aanbieden in de potmaten 14 en 17cm. Op deze manier kan er een nog breder assortiment worden aangeboden aan de klanten.

Nieuwe uitdaging

Voor Henk Post van PostPlants was het na 30 jaar anthuriumteelt tijd voor een nieuwe uitdaging. Die werd gevonden in de groene kamerplanten, maar ook in de samenwerking met Forever Plants. In 2021 wordt de verkoop van anthuriums afgebouwd en rond augustus 2021 zullen de laatste anthuriums de tuin verlaten.

Op de foto van links naar rechts: Gerrit Verschoor (verkoper PostPlants), Thom Persoon (directie Forever Plants), Henk Post  en Remco Hill (verkoper PostPlants). Foto is genomen bij kwekerij PostPlants

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties