Frans-Peter Dechering commercieel directeur bij Schoneveld Breeding

Per 1 oktober begint Frans-Peter Dechering als commercieel directeur bij veredelaar Schoneveld Breeding in Twello. Hij volgt daarmee Louis Kester op die per 1 november naar Florpartners vertrekt.

Schoneveld Breeding, specialist in de veredeling en zaad- en stekproductie van bloeiende potplanten, wil de komende jaren uitbreiden in productgroepen en werkt aan een nieuwe veredelingsfaciliteit.

Dechering werkt als zelfstandig project- en interim-manager en was van 2014 tot 2016 general manager bij tuinbouwtechniekbedrijf Priva. Hij is echter vooral bekend geworden als directeur van de internationale tuinbouwvakbeurzen Horti Fair en GreenTech Amsterdam.

GreenTech Amsterdam
Horti Fair werd in 2003 opgericht als samenvoeging van de Nederlandse Tuinbouw Vakbeurs en de Internationale Bloemenvaktentoonstelling. De beurs, die in Amsterdam RAI plaatsvond, kwam in de problemen doordat de aantallen deelnemers en bezoekers gestaag terugliepen. De laatste editie in 2012 trok nog 15.000 bezoekers, waar dat aantal in de begintijd rond de 70.000 lag. Onder leiding van Dechering startte in 2014 onder de naam GreenTech Amsterdam een nieuwe tweejaarlijkse tuinbouwvakbeurs in Amsterdam RAI. De eerstvolgende editie van deze beurs vindt plaats in juni 2018.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties