Geen fysieke FlowerTrials, wel Studio FlowerTrials

Studio FlowerTrials is het alternatief voor het niet door gaan van de FlowerTrials in week 24. „Het wordt een mix van Koffietijd en Studio Voetbal”, aldus voorzitter Gill Corless. Het gros van de 60 deelnemers dit jaar maakt van deze gelegenheid gebruik om hun noviteiten te presenteren.

Ze kunnen kiezen om live in de studio aanwezig te zijn of de voorkeur geven om de beste nieuwigheden in de pot- en perkplantenveredeling te demonstreren via een ingezonden film. Verder zullen gasten aan tafel worden uitgenodigd om over actuele trends en branchethema’s te praten onder meer hoe het is om niet fysiek met telers, handelaren, plantenkwekers en retailers de noviteiten te kunnen beleven. „Het is deze mix die kijkers geboeid moet houden”, licht Corless toe.

Studio FlowerTrials wordt live uitgezonden op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 juni van 15:30 uur tot 17:00 uur met Marit van Bohemen, de Nederlandse tv-presentator, als gastheer.

Hoe is de stemming onder veredelaars nu de FlowerTrials voor de tweede keer niet doorgaan? Wat voor impact heeft het op de presentatie, aandacht en afzet van noviteiten. Lees het allemaal in een Focusverhaal in het Vakblad voor de Bloemisterij dat verschijnt in week 22 zowel online als in print.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties