Geen verkiezing voor de Tuinbouw Ondernemersprijs in 2021

De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt begin 2021 niet uitgereikt. De organisatie stelt dat ondernemers door de Covid-19 crisis wel wat anders aan hun hoofd hebben dan deze verkiezing. Er komt wel een nieuwjaarsreceptie en enkele ‘verhalen’ van tuinbouwondernemers zullen komende tijd worden gedeeld.

Het bestuur van de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs (TOP) stelt dat veel ondernemers in de tuinbouw een jaar van improviseren, aanpassen en nieuwe wegen vinden achter de rug hebben. Daarom gaat men de komende maanden verhalen vertellen van ondernemers die moed hebben getoond, durfden te innoveren. Verhalen over nieuwe verdienmodellen, nieuwe processen, nieuwe investeringen en andere beslissingen. Op die manier wil TOP vakgenoten inspireren en nieuwe kennis en ervaringen delen.

Begin januari 2021 dus geen uitreiking van de Award. Wel de traditionele nieuwjaarsreceptie die daar aan gekoppeld is. De vorm van die bijeenkomst is nog niet bekend.

Coöperatieve tomatentelersvereniging Prominent won de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020.

TOP-voorzitter Michiel F. van Ginkel licht het besluit voor de nieuwe vorm van de Tuinbouw Ondernemersprijs toe in een video.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties