Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends Getouwtrek doet snelle digitale progressie stokken

Getouwtrek doet snelle digitale progressie stokken

0
Foto: Shutterstock

Er is het laatste jaar veel gebeurd op het gebied van digitalisering. Platforms als Floranti en New Green Market draaien volop. Bij Floriday en Blueroots gebeurt er vooral veel achter de schermen; aan de voorkant is nog niet veel zichtbaar. Welke platforms trekken straks aan het langste eind? Duidelijk is wel dat Royal FloraHolland niet meer vanzelfsprekend de spin in het web is.

Het was een opvallende column, die van Marco van Zijverden in het Vakblad voor de Bloemisterij editie 36 verscheen. Op persoonlijke titel riep hij de veiling op de uitgestoken hand van Blueroots te pakken en Floriday te koppelen met ’zijn’ platform Blueroots.

Waar wachten we nog op zou je zeggen? Royal FloraHolland heeft al meerdere keren te kennen gegeven dat zij graag met het platform van de 22 aandeelhouders wil koppelen. Wat dat betreft zitten beide partijen volledig op één lijn. „Ik wil de sierteeltsector versterken door samen te werken. Dan heb ik het ook over de samenwerking tussen Floriday en Blueroots. Dit is goed nieuws voor de hele sierteeltsector”, zo reageerde Steven van Schilfgaarde, voorman van de veiling, op de column.

Dit artikel verder lezen?

Inloggen als abonnee

Uw voordelen

  • Toegang tot alle besloten Plus-artikelen: analyses, interviews, opinie, duiding
  • Wekelijks ons digitale magazine in je e-mail en/of
  • Ontvang elke vrijdag het tijdschrift Vakblad voor de Bloemisterij

Reageer op dit artikel

avatar