De Boomkwekerij Nieuws Gouden Plantariumspeld voor kweker Jos Straathof

  Gouden Plantariumspeld voor kweker Jos Straathof

  0

  Jos Straathof heeft tijdens zijn afscheid van het bestuur van Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij de Gouden Plantariumspeld opgespeld gekregen. De Gouden speld werd uitgereikt door voorzitter Jan Willem Griep.

  Straathof was meer dan 12 jaar lid van het bestuur van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij, waarvan de laatste 7 jaar als lid van het dagelijks bestuur.
  In zijn dankwoord benadrukte Griep de kritische blik van Straathof, met oog voor de kosten, zijn voelsprieten in de sector en zijn humor. „Ik heb graag bijgedragen aan met name Plantarium als toonaangevende beurs in Nederland”, aldus Straathof.

  De Gouden speld krijgt volgens voorzitter Griep extra glans vanwege de talrijke andere bijdragen die Straathof heeft geleverd aan de sector. Zo was Straathof nauw betrokken bij studieclub LTB en later studieclub Regio Boskoop, Stichting Kringfonds en de Boskoopse Veiling.

  Bestuur op volle sterkte

  Wouter den Hollander van Kolster BV uit Boskoop volgt Straathof op in het dagelijks bestuur. Het algemeen bestuur is sinds februari uitgebreid met twee nieuwe bestuursleden: Johan Stolwijk van Joh. Stolwijk & Zonen uit Boskoop en Tieme van de Haak van F.N. Kempen uit Mijdrecht.

  Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij organiseert naast Plantarium, sinds vorig jaar ook Garden Trails and Trade.

  Jan Willem Griep (links) bedankt kweker Jos Staathof voor zijn inzet voor Plantarium in de afgelopen 12 jaar.
  Ron Barendse
  Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

  Reageer op dit artikel

  avatar