Gratis opleidingen teeltexpert en verandermanagement

Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie en 13 samenwerkende partners, waaronder Inholland Academy en de brancheverenigingen Plantum, Anthos en Handel Groeit, bieden gratis opleidingen aan, voor onder andere de glastuinbouwsector. Dankzij de subsidieregeling NL leert door van het ministerie van Sociale Zaken kunnen de opleidingen teeltexpert en verandermanagement gevolgd worden.


Kennis van de teelt wordt steeds belangrijker binnen de productiebedrijven. Hoe stuur ik een plant op optimale kwaliteit en productie? In dit blok Biologie in de praktijk, onderdeel van de opleiding Teeltexpert, leren ondernemers alles over de werking van de plant. Deze opleiding met 9 online lessen, kan gratis aangevraagd worden bij de Inholland Academy. De opleiding start 13 april. Snel inschrijven is van belang, want er zijn al 15 plekken bezet, aldus Inholland Academy.

Verandering
Daarnaast is er de opleiding verandermanagement in de glastuinbouw. Wat gaan digitalisering, Big Data, of de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling binnen jouw bedrijf gaan betekenen? Heb je in jouw functie binnen de glastuinbouw te maken met veranderingsprocessen en zoek je praktische handvatten om een verandertraject gestructureerd aan te pakken en resultaten te boeken? Deze opleiding start op 26 april en opgeven hiervoor kan via de site van Inholland Academy.

Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en ZZP’ers kunnen gebruik maken van deze subsidieregeling.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties