Greenports Nederland onderzoekt kennisbehoefte tuinbouwsector

  Hebben Greenports, branche-organisaties en bedrijven in de tuinbouwsector voldoende kennis van bedrijfsoverstijgende complexe vraagstukken en ontwikkelingen? Is er wellicht een nieuw kennisplatform nodig? Greenports Nederland wil daar via een enquête meer inzicht in krijgen.

  Leidt Covid-19 tot blijvende veranderingen in consumentengedrag en wat betekent dit voor de keten? Of wat wordt de impact van AI in de tuinbouw wereldwijd? Antwoorden op deze bedrijfsoverstijgende vragen zijn belangrijk, vindt Greenports Nederland. Ze is geïnteresseerd in keuzes en meningen aangaande praktische en strategische kennis en inzichten ter ondersteuning van de bedrijfsvoering en internationale profilering. Wellicht is daarvoor een nieuw kennisplatform nodig. Of is de kwaliteit van de beschikbare bronnen en informatie voldoende om de tuinbouwsector competitief en internationaal toonaangevend te laten zijn?

  Enquête

  Greenports Nederland wil middels een enquête peilen wat de behoefte is aan info over bedrijfsoverstijgende complexe vraagstukken en (internationale) ontwikkelingen. Dat geeft inzicht in deze behoefte en hoe Greenport Nederland daaraan vorm kan geven.

  Het invullen van deze enquete vergt ongeveer 7 minuten van uw tijd

  Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Greenports Nederland door Wageningen University & Research i.s.m. de Leiden, Delft en Erasmus Alliantie van Universiteiten (LDE).

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties