GreenTech trekt 8% meer bezoekers dan in 2016

De internationale vakbeurs GreenTech, die van 12 tot en met 14 juni in RAI Amsterdam heeft plaatsgevonden, trok dit jaar 10.465 bezoekers. Dat is 8% meer dan in 2016, zo meldt de beursorganisatie, die daarmee van een succesvol evenement spreekt. Ook de 477 standhouders zijn tevreden.

De beursbezoekers kwamen uit 112 landen. Meer dan de helft was afkomstig van buiten Nederland. De beurs noteerde vooral meer bezoekers uit België, Japan en Canada.

GreenTech ging van start met een GreenTech Summit. Bijna driehonderd bezoekers luisterden naar en discussieerden met deskundigen over de ‘Insights for the Next Decade’ oftewel: hoe houd je je bedrijf toekomstbestendig? Foto: GreenTech

GreenTech Innovation Awards
De beste innovaties van GreenTech werden bekroond met een award. De winnaars waren: • Autostix – Visser Horti Systems (GreenTech Innovation Award)
• Poseidon Sodium Extractor – Van der Ende Groep (GreenTech Sustainability Award)
• Priva Academy – Priva Horticulture BV (GreenTech Impact Award)
• IRIS! Scoutrobot – Metazet-FormFlex, Micothon & Ecoation (GreenTech Concept Award)

Tijdens de beurs hebben AVAG, de brancheorganisatie van kassenbouwers, en RAI hun samenwerking verstevigd. GreenTech zal voortaan jaarlijks gaan plaatsvinden. In 2019 wordt de beurs van 11 tot en met 13 juni gehouden. „De kastechnologiemarkt is wereldwijd booming. Daar hoort een krachtige beurs bij in Nederland, die als marketinginstrument dient voor de gehele (inter)nationale tuinbouw. Een jaarlijks terugkerend evenement, waar zaken, kennis en maatschappelijke trends worden besproken en praktijkvoorbeelden worden belicht”, licht voorzitter Harm Maters van AVAG toe.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties