Hortipoint GreenTech werkt aan hybride uitvoering van editie 2020

  GreenTech werkt aan hybride uitvoering van editie 2020

  0

  GreenTech 2020 wordt een fysieke beurs met extra online activiteiten. De organisatie is met exposanten in gesprek over de beschikbare onsite en online pakketten. Het definitieve programma wordt eind augustus bekend gemaakt.

   

  De vakbeurs GreenTech is eerder dit jaar vanwege de coronacrisis verplaatst van 8-10 juni naar 20-22 oktober 2020. De impact van de wereldwijde maatregelen rond het virus is er nog steeds, zodat de beursorganisatie werkt aan een nieuw format. De beursorganisatie wil fysieke en virtuele componenten combineren en is daarover met exposanten in gesprek. Marketingmanager Murkje Koopmans van RAI: Het wordt een hybride event met fysieke en online stands, matchmaking en kennissessies die ook live gestreamd gaan worden. Een beurs waarbij zowel exposanten als bezoekers uit de hele wereld kunnen aanhaken.”

  De beursvloer van de RAI in Amsterdam blijft de basis. De activiteiten zullen daar in een veilige omgeving plaatsvinden. Details over de verschillende activiteiten en de deelnemers worden naar verwachting eind augustus bekend gemaakt. De organisatie is momenteel met diverse potentiële exposanten in gesprek over de onsite en online pakketten die zij voor hen heeft.

  Hans Neefjes
  Hoofdredacteur Hans Neefjes is sinds december 1999 werkzaam bij het Vakblad voor de Bloemisterij.

  Reageer op dit artikel

  avatar