Handelsmissie naar Colombia

Het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering, Holland House Colombia en Business Bridge organiseren van 17 tot en met 21 augustus een handelsmissie naar Colombia. De Colombiaanse tuinbouw is op zoek naar hoogwaardige teelttechnieken, bodem- en waterbeheer, machines en apparatuur om de sector naar een hoger plan te tillen en de arbeidskosten te drukken.

Onderdeel van de handelsmissie is deelname aan de Agrofuturo beurs in Medellin van 19 tot en met 21 augustus, met een Holland Paviljoen. Wie meegaat met de missie, kan meedoen aan veldbezoeken, matchmakingsessies, netwerkbijeenkomsten en zakelijke bijeenkomsten.

Deelname aan het Holland Paviljoen op de Agrofuturo kost € 1.250 (exclusief btw). Dit is inclusief deelname aan het collectieve programma op 17 en 18 augustus. Deelname aan de handelsmissie zonder vertegenwoordiging op het Holland Paviljoen kost € 450 (exclusief btw). Kosten voor reis en verblijf, tolken en andere individuele kosten zijn voor eigen rekening. Het NCH doet een suggestie voor reis en verblijf. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juni.

De handelsmissie naar Medellin wordt in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) georganiseerd. RVO.nl werkt hiervoor samen met de Nederlandse ambassade in Bogota.