Handelsmissie Turkije voor sierteeltsector

Greenport Boskoop en Anthos willen rond de Holland Dag op de wereldtuinbouwtentoonstelling in het Turkse Antalya een korte handelsmissie van maximaal vier dagen organiseren.

Tijdens deze missie kan bijvoorbeeld een bezoek worden gebracht aan productie- en groothandelsbedrijven en retail. Ook kan een ‘matchmaking gesprek’ netwerkbijeenkomst worden georganiseerd voor een specifieke doelgroep. De missie gaat door bij voldoende interesse.

Op 23 april a.s. opent de wereldexpo/Turkse Floriade in Antalya haar poorten, waarbij Nederland een van de deelnemende landen is.

Ten tijde van de Expo zal met medewerking van het ministerie van Economische Zaken en de Nederlandse ambassade in Turkije voor het bedrijfsleven een Holland Dag worden georganiseerd. Die vindt plaats op donderdag 12 mei a.s. in een van de congrescentra op het expositieterrein.

Tijdens deze dag zal een aantal presentaties over de innovatiekracht van de Nederlandse tuinbouwsector worden verzorgd, maar daarnaast wordt het ook een belangrijke ontmoetingsplek voor het leggen van handelscontacten tussen het Turkse en Nederlandse bedrijfsleven.

Anthos en FloraHolland zijn nauw betrokken bij het ontwerp en de inrichting van het Nederlandse paviljoen, waarbij het thema De Groene Stad prominent aandacht zal krijgen.