Dave kruipt in de huid van Marco van Zijverden

Op 19 november heeft Dave Kroeze een dag meegelopen met Marco van Zijverden, directeur Dutch Flower Group. De student Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen aan Wageningen UR is een van de tien gelukkige kandidaten die mocht deelnemen aan het HortiHeroes-event ’Directeur voor 1 dag’.

Meer dan vijftig 3de of 4de jaars hbo/wo studenten uit heel Nederland hebben zich aangemeld voor deze unieke kans. Uit deze studenten zijn de beste 10 door de directeuren zelf geselecteerd. Zij krijgen de kans om deze week op de stoel van de directeur te gaan zitten.

Doel is om het imago van de Nederlandse Food & Flower Industry als sector voor HBO/WO-studenten om te gaan werken een boost te geven. Het aantrekken van talent in de Food & Flower Industry is nog steeds een uitdaging en vraagt blijvende aandacht. Het bedrijfsleven zit te springen om goede mensen. Directeur voor 1 dag draagt bij aan het verder versterken van het imago van de sector.

Komende dagen zullen 9 andere bedrijven een student over de vloer krijgen die de directeur onder andere zal helpen met een uitdaging die speelt in de organisatie. Deelnemende directeuren komen verder van: Best Fresh Group, Rijk Zwaan, Scelta Mushrooms, Royal FloraHolland, Ter Laak Orchids, LTO Glaskracht, Bakker Brothers, Koppert Cress, Royal Brinkman.

Directeur voor 1 dag wordt georganiseerd door HortiHeroes en LTO Glaskracht en ondersteund door Rabobank.

Lees aanstaande vrijdag in De Bloemisterij hoe Dave zijn dag bij DFG heeft ervaren.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties