Met pijn in zijn hart neemt Marco van de Koppel afscheid van Unique Botanica

Door per 1 oktober voor Javado als accountmanager Nederland en België aan de slag te gaan, heeft Van de Koppel afscheid moeten nemen van Unique Botanica. Een hobbykwekerij waarmee de ondernemer begin 2020 nog grootse plannen had.

Na enkele omzwervingen had Van de Koppel eind 2019 eindelijk een geschikte kas van 0,2 ha in zijn eigen woonplaats Obdam gevonden. Zijn vizier kon door de pandemie behoorlijk op de hobbykwekerij liggen. Er vielen namelijk veel projecten voor voornamelijk telers van zijn eigen bedrijf Horti Experience stil, zoals de organisatie van de deelname aan beurzen, sierteeltmarketing, marktonderzoek & afzetmarketing.

Als Javado echter aanklopt of Van de Koppel accountmanager voor Nederland en België wil worden, hoeft hij daar niet lang over na te denken. „We hadden er de afgelopen jaren vaker over van gedachten gewisseld, maar nu was de tijd er rijp voor.”

In een PLUS-artikel blikt Marco van de Koppel terug op zijn plannen met Unique Botanica. Zijn plannen bij Javado doet hij uit de doeken in de bedrijfsreportage die in week 51 in de Bloemisterij staat en via deze link online te lezen is.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties