Vakblad voor de Bloemisterij Het vak SO Natural doneert € 37.000,- aan goed doel

SO Natural doneert € 37.000,- aan goed doel

0

Orchideeënkwekerij SO Natural uit Moerkapelle heeft tijdens haar jaarlijkse open dag voor consumenten uit de Randstad €37.000 opgehaald voor stichting Double Harvest.

Zaterdag 7 oktober organiseerde SO Natural zijn jaarlijkse open dag, waarbij  zowel de kwekerij als de winkel Orchids & SO te bezichtigen waren. Ruim 2.500 mensen namen deel aan de rondleidingen en andere onderwerpen uit programma zoals orchideeënkunst, styling advies, workshops, hulp bij orchideeënverzorging, een bruidsshow en een markt.

  • De open dan van orchideeënkwekerij SO Natural trok ruim 2.500 bezoekers

Met de hulp van sponsors zoals Eurojob, De Berckelaer Wonen en Slapen, Pottery Direct, Zuidkoop en Hark Orchideeën en de verkoop van orchideeën, rondleidingen en workshops is een recordopbrengst van € 37.000,- opgehaald voor Double Harvest in Haïti. Dit goede doel zet zich sinds 1966 in tegen armoede op het eiland door werkgelegenheid te creëren in de agrarische sector, kinderen te voorzien van educatie en omwonenden te voorzien van medische zorg, onderdak, schoon drinkwater en warme maaltijden.

De open dag op 7 oktober j.l is de zesde editie. In voorgaande jaren doneerde SO Natural al eens € 27.000,- en € 28.500,- aan Double Harvest in Haïti. Deze ontwikkelingsorganisatie heeft banden met het Amerikaanse  partnerbedrijf van SO Natural, Green Circle Growers.

 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar