Horti Science Park in Lansingerland verkent kansen

  Het Horti Science Park in Lansingerland wil zich verder ontwikkelen. Adviesbureau Twynstra Gudde gaat komende maanden in kaart brengen welke kansen er zijn.

  Doel van de doorontwikkeling is om het Horti Science Park te laten excelleren als internationale hotspot voor fundamentele en toegepaste innovatie in de Greenport West-Holland. Insteek is om samen met partners uit de glastuinbouw te investeren in deze doorontwikkeling, want dan ontstaat een nog krachtiger ecosysteem.

  Delphy Improvement Centre en Wageningen UR in Bleiswijk zijn gezichtsbepalende organisaties van het Horti Science Park. Om inzicht te krijgen in de kansen voor doorontwikkeling is Twynstra Gudde gevraagd om voor de zomer van 2021 een businessplan op te leveren. Doel van het onderzoek is om het unieke en onderscheidende karakter van het Horti Science Park, te onderzoeken en te versterken. De metropoolregio (MRDH), Innovation Quarter, WUR en de gemeente Lansingerland financieren de verkenning.

  Dit onderzoek wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met en betrokkenheid van onderstaande bedrijven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en overheden. Er is ook een filmpje gemaakt als promotie van het onderzoek:

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties